

Agenda:

- 1. 1:00pm: Welcome and Housekeeping (15 minutes)
- 2. 1:15pm: Proposed Change to HR-420: Medical Resident Policy (20 minutes)
- 3. 1:35pm: UM Research Board Tier 3 Funding (30 minutes)
- 4. 2:05pm: Masking Mandates (30 minutes)
- 5. 2:35pm: Recurring Topics (1 hour)
 - a. Shared Governance
 - b. Criteria-Based Salary Reductions
- 6. 3:35pm: Preparation for Discussion with President Choi (25 minutes)
- 7. 4:00pm: Meeting Adjourns